គ្រឿងផ្សំ
សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំអោយល្អិត ៣០០០ក្រាម
ស្បែកជ្រូកស្ងោអោយផុយហើយហាន់ជាសសៃតូចៗស្តើងៗ ២០០ក្រាម
គ្រឿងក្នុងជ្រូកស្ងោអោយផុយហើយហាន់អោយស្តើងៗ ១០០ ក្រាម
មីសួត្រាំទឹកអោយទន់ឬួចកាត់អោយខ្លីៗ ១០០ ក្រាម
ត្រយ៉ូងចេកបកសំបកក្រៅចេញហើយហាន់អោយស្តើងៗ
ដើមខ្ទឺមហាន់អោយស្តើៗប្រហែល ២ស្លាបព្រាបាយ
ជីវ៉ាន់ស៊ុយហាន់អោយស្តើៗប្រហែល ២ស្លាបព្រាបាយ
ម្ទេស១ផ្លែហាន់បញ្ឆិតៗ
ជីអង្កាម១ចានចង្កឺះ
អង្កលីងបុកអោយម៉ដ្ឋ ប្រហែល២ស្លាបព្រាបាយ
ម្ទេសម៉ដ្ឋ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
អំបិលម៉់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់់ដ្ឋ១/៤ស្លាបព្រាកាហ្វេ
ទឺកត្រី១ស្លាបព្រាបាយ
ទឹកក្រូចឆ្មា៣ស្លាបព្រាបាយ
ដំបូងយើងដាំខ្ទះលើភ្លើង ហើយដាក់សាច់ទាំអស់ចូល ឆាវាអោយឆ្អិនហើយទើប ដាវាចុះវិញ
បន្ទាប់មកយើងច្របល់សាច់ទាំអស់ចូលលាយគ្នាជាមួយនិងបន្លែ
ដូចជាត្រយោងចេក ,មីសួ , រួចហើយទើបយើងថែបគ្រឿងដូចជាអំបិល ,ទឺកត្រី , អង្ករលីង,ម្ទេសម៉ដ្ឋ
,ទឹកក្រូចឆ្មារ រួចហើយយើងភ្លក់មើលអោយល្មមហើយទើនយើង
រោយជីវ៉ាន់ស៊ុយ ច្របល់ម្តងទៀតអោយសព្វហើយបានយើងដួសដាក់ចាន ទើបយើងរោយជីអង្កាម ម្ទេស ភ្ទាប់ជាមួយ អន្លក់បន្លែ ស្រស់ជា ការស្រេច។
No comments:
Post a Comment